Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet. Quisque rutrum. Aenean imperdiet.

Latest News

    No posts were found.

Share this
 

VvE beheer

De organisatie van MaBo is ontstaan op het moment dat jarenlange ervaring op het gebied van financiële en administratieve dienstverlening verenigd werd met bestuurlijke en technische ondersteuning. Wij zijn daardoor in staat een compleet beheerconcept op maat aan te bieden, waarbij de continuïteit van uw VvE gewaarborgd blijft en vertrouwen en betrokkenheid centraal staan.
Ons op maat gesneden beheerconcept is opgebouwd uit verschillende pakketten en kan in zijn geheel of als afzonderlijke diensten worden afgenomen. De keuze is aan u.
MaBo zal  erop toezien dat het door u gekozen pakket voor uw VvE passend is en blijft, alsmede voor een concurrerende prijs wordt aangeboden.

Onze deskundige dienstverlening onderscheidt zich door een persoonlijke benadering, snelle respons, goede bereikbaarheid en een transparante werkwijze.

Offerte aanvragen

Dienstverlening

Iedere Vereniging van Eigenaars is uniek. Daarom bieden wij maatwerk in ondersteuning. Dat doen wij op basis van specialistische pakketten:

  • Administratief en Financieel beheer
  • Bestuurlijk beheer en Management
  • Basis Technisch beheer
  • Uitgebreid Technisch beheer
  • Begeleiding Planmatig Onderhoud en Projectbegeleiding

 

Aanvullende diensten

24-uurs meldservice

MaBo heeft een calamiteitendienst, bereikbaar 7 dagen per week/24 uur per dag.

Detachering medewerkers

MaBo beschikt over een team van ervaren en enthousiaste medewerkers voor ondersteunende en uitvoerende werkzaamheden binnen uw complex.
Van huismeester tot receptionist, van nachtwacht tot administrateur, maar ook op het gebied van management en projectbegeleiding kunnen wij u ondersteunen.

Offerte

U kunt via onderstaande email of telefoonnummer contact opnemen met het secretariaat . Wij komen graag naar u toe voor een vrijblijvend advies op maat.

Offerte aanvragen

Administratief en Financieel Beheer

MaBo kan uw volledige administratie verzorgen. Wij nemen u het werk uit handen met het opstellen en verspreiden van jaarstukken en begrotingen.

MaBo  incasseert de maandelijkse VVE bijdragen, controleert de facturen, verrichten betalingen en start indien nodig incassoprocedures. Ook kunnen wij u adviseren over het financieel gezond maken en houden van uw VvE.

MaBo maakt gebruik van het softwarepakket TWINQ waarmee u op elk moment van de dag kunt inloggen om de gegevens van uw VvE te raadplegen.

Bestuurlijk beheer en Management

Bij het dagelijks besturen van een complex komt veel kijken en kennis van de meest uiteenlopende zaken is een must. MaBo ondersteunt bij het oplossen van bestuurlijke en management vraagstukken. Deze ondersteuning varieert van het tijdelijk vervullen van bestuurs- en managementfuncties tot advisering, systeem- of projectmanagement.
Samen met onze partners adviseren wij uw  VvE over het verzekeren van de gezamenlijke eigendommen en bedingen hierbij een scherpe prijs en voorwaarden.

Bestuurlijke functies:
MaBo biedt ondersteuning bij het organiseren van de Vergadering van Eigenaars (ALV), het opstellen van de agenda, het verspreiden van de jaarstukken en archiveren van ingekomen stukken. Wij kunnen u hierin ontlasten met professionele voorzitters en notulisten.

Tevens zijn professionele voorzitters en notulisten beschikbaar om u te ontlasten tijdens de Algemene Leden Vergadering.
MaBo adviseert samen met zijn partners uw VVE over het verzekeren van de gezamenlijke eigendommen en bedingt hierbij een scherpe prijs en voorwaarden.

Managementfunctie:
MaBo biedt dagelijks of op periodieke basis ondersteuning bij het praktisch managen van uw VVE . Wij geven uitvoering aan de besluiten die in de ledenvergadering zijn genomen. Dit geheel op maat naar de behoefte van uw VVE.

Projectmanagement:
MaBo treedt eveneens op als project manager. Hierbij valt de denken aan revitaliseringsprojecten en het verbeteren van de service en dienstverlening. Wij ondersteunen en adviseren u bij het moderniseren en verduurzamen van het gebouw vanuit de wensen van de markt.

Offerte aanvragen

Basis Technisch Beheer

MaBo beschikt over 24-uurs hulpverlening bij spoedeisend onderhoud en noodzakelijke reparaties en voert correspondentie over technische zaken. Daarnaast bieden wij deskundige hulp bij het aanvragen van offertes en het afsluiten van onderhoudscontracten. Ook heeft u de mogelijkheid te profiteren van de prijsvoordelen van onze eigen centrale inkoop.

Meerjarenafspraken, duidelijke contracten en een goede controle verbeteren de dienstverlening door aannemers, installateurs en andere onderhoudspartijen en verlagen bovendien de kosten. MaBo regelt het praktisch klein onderhoud tot in detail en kan putten uit een netwerk van kwaliteitsgerichte onderhoudsspecialisten.

Uitgebreid Technisch Beheer

Structureel en groot onderhoud is noodzakelijk en daarnaast wilt u zoveel mogelijk besparen op de exploitatiekosten. Wij nemen uw grote onderhouds- en bouwzorgen graag uit handen. MaBo werkt samen met bouwkundige specialisten die een brede expertise hebben op het gebied van onderhoud, bouw en renovatie. Deze kennis en kunde verzekeren u van goed en tijdig onderhoud, een spreiding van investeringen en aandacht voor duurzaam wooncomfort. Zo gaan we bij een verbouwing van het complex ook de subsidiemogelijkheden na.
MaBo beheert uw portefeuille onderhoudscontracten, rapporteert en overlegt met u over de stand van zaken.

Begeleiding Planmatig Onderhoud

Dit pakket kan per project worden ingezet. Onze deskundige bouwbegeleiders adviseren u bij complexe projecten, zoals kozijn- en gevelrenovatie of projecten welke een ‘hands-on-mentaliteit’ behoeven.

Meerjarenafspraken, duidelijke contracten en een goede controle verbeteren de dienstverlening door aannemers, installateurs en andere onderhoudspartijen en verlagen bovendien de kosten. MaBo regelt het praktisch klein onderhoud tot in detail en kan putten uit een netwerk van kwaliteitsgerichte onderhoudsspecialisten.