Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet. Quisque rutrum. Aenean imperdiet.

Latest News

    No posts were found.

Share this
 

Over ons

MaBo is een professionele, betrokken en transparante partner op het gebied van management, personele dienstverlening, administratie, beheer en onderhoud van wooncomplexen in Nederland.

Wij zijn actief in het beheren van vastgoed en Vereniging van Eigenaars en bieden u ons compleet en betaalbaar beheerconcept waarin continuïteit en gemak centraal stelt. Ons beheerconcept kan in zijn geheel of als afzonderlijke diensten worden afgenomen. De keus is aan u.

Tevens kunnen wij u ondersteunen op het gebied van personele dienstverlening. Met onze jarenlange ervaring op dit gebied bemiddelen wij graag als het gaat om het inlenen van medewerkers. Door persoonlijke betrokkenheid en optimale aandacht voor alle partijen voorop te stellen stelt dit ons in staat om u de juiste dienstverlening te bieden. Vertrouwen, kwaliteit en zorgvuldigheid alsmede een duidelijke communicatie staan bij ons voorop.