Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet. Quisque rutrum. Aenean imperdiet.

Latest News

    No posts were found.

Share this
 

Administratieve dienstverlening

Bij de organisatie van een VvE, serviceflat, appartementencomplex of andere wooncomplexen komen veel administratieve zaken aan de orde. Denk bijvoorbeeld aan de ledenadministratie of personeelsadministratie. Bij MaBo kunt u verschillende administratieve diensten afnemen zodat u meer tijd over heeft voor uw bedrijfsvoering.

Offerte aanvragen

Onze administratieve diensten kenmerkt zich door

  • Enthousiast team van medewerkers
  • Deskundig administratiekantoor met kennis van de doelgroepen en tevens een brede maatschappelijke kennis van wet- en regelgeving.
  • Adviesafdeling voor het beantwoorden van individuele vragen.
  • Buitendienst voor de verzorging van de administratieve dienstverlening op locatie
  • Volledig geautomatiseerd pakket, waardoor op de locatie meegekeken kan worden met de boekhouding.
  • Goede relaties met kapitaalverschaffers. Zowel via banken als “private equity”.
  • Mogelijkheid tot het verzorgen van een accountantsverklaring, samenstellingsverklaring en beoordelingsverklaring.

Online boekhoudsysteem

MaBo werkt met een online boekhoudsysteem, waardoor het onder andere mogelijk is om op afstand administraties uit te voeren. Een tijd- en kostenbesparende methode.

Op deze wijze blijft alle informatie ook voor alle bestuursleden, commissies als administratief medewerkers toegankelijk.

Offerte aanvragen

Ledenadministratie

De ledenadministratie vormt de basisadministratie van een VvE. Het is vanzelfsprekend en van groot belang dat deze administratie altijd actueel is. MaBo kan deze administratie voor u uitvoeren, al dan niet als onderdeel van het totale beheer van uw appartementen complex.

Salaris- en personeelsadministratie

Voor het voeren van een salaris- en personeelsadministratie is specialistische kennis vereist.  Ook de geldende wet- en regelgeving op dit gebied verandert snel. Omdat het voor kleinere organisaties met enkele medewerkers in dienst bijna onmogelijk is om dit zelf bij te houden kunnen de MaBo-professionals u hierin uitstekend ondersteunen en adviseren.

Offerte aanvragen

Financiële administratie en accountantscontrole

De financiële administratie is erg belangrijk voor een goed inzicht in de huidige cijfers, maar kost ook veel tijd. Door de financiële administratie uit te besteden, neemt de werkdruk af en kunt u bovendien besparen op uw kosten.

MaBo kan de complete financiële administratie voor u voeren en een bijbehorend advies geven zodat u een goed inzicht blijft houden in uw administratie. Ook is het mogelijk dat wij de begroting en jaarrekening opstellen. U blijft te allen tijde vrij in de keuze van een accountant.