Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet. Quisque rutrum. Aenean imperdiet.

Latest News

  No posts were found.

Share this
 

Administratie MKB en ZZP

Een gedegen administratie voeren kost tijd. De vertaling van uw administratie naar informatie, die relevant is voor het nemen van beslissingen als ondernemer, vraagt om bepaalde kennis. MaBo heeft deze kennis en wij nemen de tijd voor uw administratie. Tevens leveren wij u de juiste informatie, zodat u kunt doen waar u goed in bent, namelijk ondernemen.

Voor wie zijn wij

Onze dienstverlening is er voor iedere ondernemer of onderneming. Of u nu een starter, zelfstandig ondernemer, maatschap, stichting, vereniging, V.o.f. of B.V. bent, wij hebben kennis van elke rechtsvorm en typologie.

Diensten

Met onze administratieve diensten bieden wij  ondersteuning op het gebied van:

 

 • Financiële administratie
 • Salarisadministratie
 • Belastingaangiftes
 • Financiële adviezen

 

Onze diensten zijn op verschillende manieren te combineren. Uiteraard is iedere ondernemer of onderneming anders. Daarom bieden wij naast standaardpakketten ook op maat pakketten aan. Meer informatie kunt u via ons contactformulier aanvragen.

Instap pakket

Hierbij verzorgt u zelf uw administratie. Wij controleren uw administratie, doen uw fiscale aangiftes en stellen uw jaarrekening op.

Basis pakket

Wij boeken uw inkoop- en verkoopfacturen, kas en bank en doen uw fiscale aangiftes. Daarnaast stellen wij uw jaarrekening op.

Alles in 1 pakket

Naast de diensten uit het basispakket, voorzien wij u van periodieke rapportages. Daarnaast verzorgen wij uw salarisadministratie, waarbij wij de loonstroken, aangiften loonheffingen en jaaropgaven verzorgen, alsmede uw CAO bijhouden.

Alles in 1 plus pakket

Naast de diensten uit het alles in 1 pakket, voorzien wij u van adviezen bij de periodieke rapportages die wij voor u opstellen.

Contact

Starters

Voor starters hebben wij een specifiek pakket. Als starter heeft u veel vragen en enkele vragen die ongetwijfeld bij u opkomen zijn:
 • Welke rechtsvorm moet ik kiezen?
 • Hoe kan ik de onderneming het beste financieren?
 • Welke informatie heb ik nodig om de juiste beslissingen te nemen?
 • Hoe maak ik straks mijn prestaties heb beste meetbaar?
 • Hoe kan ik de administratieve organisatie en interne beheersing binnen mijn onderneming zo effectief en efficiënt mogelijk inrichten?

De antwoorden op deze vragen zijn per ondernemer of onderneming verschillend. Daarom bieden wij adviesgesprekken aan. Hierbij brengen wij eerst uw situatie in kaart, om vervolgens de mogelijkheden in kaart te brengen. Tenslotte geven wij u een vrijblijvend advies. Indien u vervolgens kiest om uw administratie volledig (d.m.v. van een alles in 1 plus pakket) uit te besteden, kunnen wij deze diensten tegen een extra scherp tarief aanbieden. Daarnaast krijgt u als starter het eerste jaar 10% korting.

Prijzen

Wij bieden diverse standaardpakketten en indien gewenst kunnen wij voor u een pakket op maat samenstellen. Wij zijn ons er van bewust dan elke onderneming specifieke wensen heeft en dat dit aan de hand van de activiteiten een bepaalde tijdsbesteding oplevert. Daarom werken wij niet met standaardprijzen, maar maken wij een offerte op maat die we met u zullen bespreken. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u met ons contact opnemen.

Offerte aanvragen